Vilkår og betingelser

Postlogi AS er juridisk eier av nettsiden nabox.no. Vi samler kun inn og bruker data som er nødvendig for å levere våre tjenester. Dette kan være:

• Navn
• Adresse
• Telefonnr.
• Epostadresse
• Annen data som kan direkte eller indirekte identifisere deg

Denne personvernerklæringen er ment til å beskrive hvordan og hvilken data vi samler, og hvordan og hvorfor vi bruker din personinformasjon. Den beskriver også hvilke valg vi gir deg for å få tilgang, oppdatere eller på en annen måte ta kontroll over personinformasjonen vi behandler.
Hvis du på noen tidspunkt har spørsmål om vår praksis eller rettigheter som er beskrevet under, kan du ta kontakt med oss på nabox@postlogi.no

Hvilken informasjon samler vi?
Vi samler informasjon om deg for at vi på best mulig måte kan gi deg den beste opplevelsen når du bruker våre tjenester. Det aller meste oppgir du direkte til oss når du:
1. Registrerer deg som bruker av Nabox
2. Ber om hjelp fra vårt kundeserviceteam og oppgir informasjon som telefonnummer eller epostadresse.
3. Fyller inn kontaktskjema eller melder deg på nyhetsbrev eller annen informasjon (f.eks. epost eller telefonnr)
4. Deltar i konkurranser, kampanjer, brukerundersøkelser, søker om jobb eller deltar i andre aktiviteter som kan kreve at vi samler informasjon om deg
Det kan også være at vi samler annen informasjon fra deg når vi leverer våre tjenester som skal sørge for at vi leverer nødvendig og optimal ytelse. Her er informasjon om hva disse er og hvordan disse fungerer:

Informasjonskapsler og lignende teknologier på våre hjemmesider tillater oss til å spore din nettleseradferd, hvilke linker som åpnes, hvilke kjøp som gjøres, hvilken enhet du benytter, koblinger til sosiale medier og samle annen data, inkludert analysert data om hvordan du bruker og interagerer med tjenestene våre. Dette tillater oss å tilby deg mer relevant produkttilbud, bedre brukeropplevelse på vår hjemmeside, og forbedre ytelsen på våre tjenester. Vi samler i noen tilfeller også din IP-adresse for å personalisere vårt tjenestetilbud. For mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler, se her.

Informasjon om bruk av tjenestene samles automatisk inn når du bruker og interagerer med tjenestene, inkludert metadata, loggfiler, informasjonskapsler/enhet og plassering. Denne informasjonen inkluderer spesifikk data om din interaksjon med tjenestene våre, innhold og lenker, IP-adresse, nettleser (med innstillinger og utvidelser), dato tjenesten benyttes, språkinnstillinger og informasjonskapsler, informasjon om din enhet (operativsystem, innstillinger, applikasjons ID-er, ID på enhet og feilmeldinger. Noe av denne informasjonen kan bli brukt til å gi oss din omtrentlige plassering.

Supplerende informasjon kan være hentet inn fra andre kilder, som offentlige databaser eller kjøpt inn fra tredjepart. Slik informasjon kan i noen tilfeller kombineres med data vi allerede har for å kunne oppdatere, utvide eller korrigere opplysningene. Den kan også brukes til å identifisere nye kunder og tilby mer relevante produkter som kan være av interesse. Hvis du oppgir personinformasjon om andre, eller andre gir oss din informasjon, vil den kun benyttes til det formålet som oppgis på det aktuelle tidspunktet.

Slik bruker vi opplysningene:
Vi tror på å minimere data vi samler inn og begrenser bruken til formålet den 1) er blitt gitt tillatelse, 2) som er nødvendig for å levere tjenester og bruke den, eller 3) vi er pålagt å samle inn, tillatt for å etterleve avtaler, eller andre lovlige formål. Disse inkluderer:
Vi samler inn forskjellig informasjon relatert til dine bestillinger. Vi bruker denne informasjonen til:
• Oppdage og forhindre svindel og misbruk av våre tjenester og systemer
• Samle inn statistikk om bruken av tjenestene
• Forstå og analysere hvordan du bruker våre tjenester og hvilke produkter og tjenester som er mest relevant for deg

Ofte er informasjonen vi samler statistikkdata om hvordan tjenestene brukes, og er ikke koblet til personlig data. I de tilfellene det i seg selv blir personlig data, eller er lenket/kan lenkes til person data, vil vi behandle det deretter.

Dele med pålitelige tredjeparter. Vi kan dele din personlige data med tilknyttede selskaper innen konsern, med tredjeparter som vi samarbeider med for å levere tjenester, og med våre leverandører når det er nødvendig for å utføre sine tjenester, som:

• Levere forsendelser til din Nabox
• Sende ut brukerundersøkelser eller ha konkurranser
• Utføre analyser av tjenestene våre og kundedemografi
• Kommunisere med deg, enten via epost eller sende deg brukerundersøkelser
• Kundeservicetjenester

Vi deler kun den informasjonen som er nødvendig for tredjeparten skal oppfylle sitt oppdrag. Disse tredjepartene er underlagt strenge databehandleravtaler og vilkårene hindrer de i å bruke, dele eller beholde din personinformasjon til andre formål enn det de er leid inn til (eller uten ditt samtykke).

Kommunikasjon med deg.
Vi kan kontakte deg direkte eller via en tredjepart om produkter og tjenester som du har bestilt eller kjøpt fra oss, som er nødvendig for å levere transaksjonsbasert eller tjenesterelaterte henvendelser. Vi kan også kontakte deg med tilbud for flere tjenester vi tror du vil finne interessante dersom du gir oss samtykke til dette, eller hvor det er tillatt basert på legitime interesser. Du trenger ikke å gi oss samtykke til dette for å kjøpe tjenestene hos oss. Disse henvendelsene kan inkludere epost, tekstmeldinger og telefonsamtaler.

Du kan oppdatere dine innstillinger rundt overstående ved å sende epost til nabox@postlogi.no.
Analyseverktøy for vår nettside. Vi benytter Google Analytics for å samle informasjon om hvordan du bruker vår nettside, inkludert hvilke sider du besøker, hvilken side du besøkte før du besøkte vår nettside, hvor lang tid du bruker på hver side, hvilket operativsystem du bruker, hvilken nettleser du bruker og nettverks- og IP-informasjon. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre våre tjenester. Disse tjenestene plasserer en informasjonskapsel i din nettleser for å identifisere deg som en unik bruker til neste gang du besøker vår nettside. Hver informasjonskapsel kan ikke brukes av andre enn leverandøren som tilbyr tjenesten (eksempelvis Google for Google Analytics). Informasjonen fra disse kapslene kan overføres og lagres i andre land enn Norge. Informasjonen som samles inkluderer ikke data som navn, adresse, fakturainformasjon, etc., men kan brukes og deles mellom de ulike leverandørene av analyseverktøy i samsvar med deres personvernerklæringer. Du kan kontrollere teknologiene vi benytter gjennom vår side for personvern eller informasjonskapsel-banner som vises øverst når du først besøker vår nettside.

Du kan også deaktivere de ved å bruke utvidelser i nettleseren din som Disconnect og Ghostery.
Målrettet reklame. Målrettet reklame eller interessebaserte tilbud kan bli presentert til deg basert på dine aktiviteter på våre hjemmesider eller andre sider, og basert på produkter du eier. Disse tilbudene kan være i form av produktbannere som presenteres mens du besøker sider. Vi benytter også tredjepart til å administrere reklame på vår og andre nettsider. Disse tredjeparts partnere kan bruke teknologier som informasjonskapsler til å samle informasjon om aktiviteter for å kunne gi deg reklame basert på din besøkshistorikk og interesser, og for å måle effektiviteten til annonsene.

Tredjeparts nettsider.
Vår nettside inneholder lenker til tredjeparts nettsider. Vi er ikke ansvarlig for personvern-praksis eller innhold på tredjeparts nettsider. Vennligst les personvernerklæringene på nettsidene du besøker.

Hvordan kan du se, oppdatere eller slette dine data?
Ta kontakt med oss på nabox@postlogi.no-
Dersom du ber om å få slettet data, men dataen er nødvendig for å levere produkter eller tjenester du har kjøpt, vil vi forsøke å etterleve forespørselen så langt det lar seg gjøre.

Hvordan vi sikrer, lagrer og beholder dine data
Vi følger generelt aksepterte standarder for lagring og beskytning av persondata som vi samler, både under sending og lagring når dette er mottatt, inkludert bruk av kryptering når dette er hensiktsmessig.

Vi beholder dine data kun så lenge det er nødvendig for å levere tjenesten du har bestilt. I noen tilfeller beholdes data i en periode etter. Dette kan blant annet være fordi det er:

• Pålagt av kompetent myndighet, kontrakt eller andre forpliktelser for vår forretningsvirksomhet
• For å bevare, løse, forsvare eller opprettholde våre lovlige eller avtalefestede krav
• Data som trengs for å ha tilstrekkelig eller nøyaktig forretningsdokumenter eller regnskap

Hvis du har spørsmål om sikkerhet eller lagring av dine data, kan du kontakte oss på nabox@postlogi.no

Sporingsbeskyttelsesmeldinger («Do not track»)
Noen nettlesere tillater deg å automatisk varsle nettsider du besøker om at du ikke ønsker å spores. Det er ingen enighet i bransjen om hva dette betyr i praksis. Som mange andre nettsider endrer vi ikke vår praksis når en nettleser varsler om dette. For å lese mer om sporingsbekyttelse, er www.allaboutdnt.com.

Aldersgrense
Våre tjenester er tilgjengelig for kjøp for de som er over 18 år. Våre tjenester er ikke rettet mot eller ment til å tiltrekke seg individer under 18. Hvis du kjenner til eller har en grunn til å tro at noen under 18 har oppgitt persondata til oss, ber vi deg ta kontakt.

Endringer i vår personvernerklæring
Vi reserverer retten til å endre på denne personvernerklæringen. Endringen vil meldes via de kanaler vi anser som tilstrekkelig, slik at du er oppmerksom på hvilken informasjon vi samler og hvordan vi bruker den, og under hvilke forutsetninger. Dersom vi utfører vesentlige endringer vil du varsles på epost og/eller på vår hjemmeside med minst 30 dager forvarsel.

Datatilsynet
Datatilsynets kontaktinformasjon finnes her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/.

Kontakt oss
Skulle du ha noen spørsmål, bekymringer eller klager rundt vår personvernerklæring, praksiser eller tjenester, ta kontakt med oss på mail: nabox@postlogi.no.

Vi vil svare på alle henvendelser innen 30 dager.